18 juli 2016 Joram Baruch

Schilderij Tony Scott in het Parool

Schilderij van Tony Scott geschilderd door Joram Baruch in Het Parool:

“Enorm schilderij

Liebrand geeft toe dat het optreden een gok is. “Er was geen twijfel of het uit zou verkopen,” zegt Liebrand. “Maar wel of Scott er de kracht voor heeft vandaag. Een dag in de studio kun je plannen en als het echt moet uitstellen. Een uitverkocht optreden moet doorgaan.”

“Maar we zullen niet ingrijpen of stoppen als het even misgaat,” zegt Hans van Pol, Scotts oude manager. “Hij heeft zo naar dit concert toegeleefd. Hoe schrijnend het ook klinkt, als er iets misgaat zien de fans Scott zoals hij vindt dat ze hem mogen zien.”

Scott staat er in de drie uur durende show dan ook niet alleen voor: een enorme variëteit aan artiesten vult het programma met hem. Niet alleen muzikaal wordt hij ondersteund: boven het podium hangt een enorm schilderij van een jonge Scott. Dit schilderij, gemaakt door kunstenaar Joram Baruch, wordt aan het eind van de avond onder het publiek verloot.”

Volg en like Joram Baruch:
20

CONTACT US!

Big or small, we’ve got a solution when you need it. Our advanced service and support tools provide step-by-stepinstructions without being put on hold or waiting in line.